Ekrem Yüce Beye Teşekkür Ziyareti

Arıcılığa verdiği desteklerden dolayı ve arıcılığın geliştirilmesine yönelik yaptığı çalışmalardan dolayı, Dokap eski Başkanı Ekrem Yüce’yi ziyarette bulunan Arı yetiştiricileri birlik başkanları Yüce’ye teşekkür ederek başarılar dilediler

İstanbul Arıcılar Birliği Başkanı Onur Çilenk, Kocaeli Arıcılar Birliği Başkanı Hüseyin Yılmaz, Sakarya Arıcılar Birliği Başkanı Mustafa Ör ve fıs fıs İsmail lakaplı Süleyman Yağcı, Doğu Karadeniz Kalkınma Kurulu Ajansı Başkanı (Dokap) eski Başkanı ve AK parti Sakarya Milletvekili Aday1 Ekrem Yüce ile bir araya geldiler.

İstanbul Arıcılar Birlik Başkanı Onur Çilenk, göreve başladığı günden beri arıcıların yanında olan ve bizlerin her türlü erkinliklerine katılan, Yüce’ye teşekkür ediyoruz. Türkiye arıcılığının gelişmesi için başkanımızla her zaman halinde bulunuyoruz. Birlik başkanlarımızla birlikte Sakarya’ya gelerek, AK Parti Milletvekili adayı olan Dokap eski başkanımız Ekrem Yüce ile arıcılık konusunda ne gibi çalışmalar yapabileceğimizi kendisiyle istişare ederek fikir alış verişinde bulunduk.